Top

blog

Stories

 

Photos: National Renewable Energy Lab's newest facility -- a sneak peek


NREL employees on the ESIF construction site, which is a total of 182,500-square-feet
1 ESIF outside with workers.JPG
Sam Levin

View looking out to the rest of campus through ESIF windows, which will help the facility use efficient day-lighting and natural ventilation

2 ESIF efficient windows.JPG
Sam Levin

Crossover from one section of the ESIF to another

3 ESIF, crossover from one to another.JPG
Sam Levin

NREL calls this area the "office of the future" due to its unique efficiency strategies, including open air cubicles and natural ventilation

4 ESIF office 1.JPG
Sam Levin

Continue for more photos and information from our tour of the ESIF.


Sponsor Content

My Voice Nation Help
6 comments

Now Trending

Denver Concert Tickets

Around The Web

From the Vault

 

Loading...